Lataa tästä LJK Riku Lehtisen kirjoittama maksuton e-Kirja "Vastuu"!


Riku_Lehtinen_edustuskuva.jpg


Talousanalyysi, kassavirtalaskelmat, kassavirtakoulutus, kassavirrat kuntoon!

Kassavirtojen kuntoon saattaminen edellyttää työkaluja ja taitoja käyttää niitä sekä valmiuksia muuttaa joitakin asioita toiminnassa.


Pankeille menevien rahoitushakemusten sekä käräjäoikeuksille jätettävien yrityssaneeraushakemusten menestymisen kannalta ratkaisevaa on se, miten tulevat tulos-, tase- ja kassavirtalaskelmat on laadittu sekä miten ne on perusteltu!


Käänny luottamuksella puoleeni, jos tahdot, että laskelmasi toteutuvat -  ja mikä tärkeintä  -  odotuksesi onnistuvat!


Lue lisää Yritysakatemian järjestämistä kassavirtakoulutuksista!  Jos talousmittarit muutoin ovat hyvällä tolalla, mutta rahat kiertävät turhan hitaasti, on kassavirtakoulutus juuri Sinua varten!


Koulutusteni ja konsultointieni pohjana olevaa metodia dokumentoidaan, digitalisoidaan ja monistetaan Suomessa ja kohta myös ympäri maailmaa Strategic Accounting Finland Oy -yhtiön toimesta.  Käy kurkkaamassa lisäinfoa!


Riku Lehtinen, yrityssuunnittelija, LJK

Liikkeenjohdon Konsultit LJK ry:n jäsen

Pommi_kirsikka.png


Turun Sanomat 16.5.2016: "Neljäkymmentä yritysvuotta on tehnyt yrityssuunnittelija Riku Lehtisestä talousmallintamisen maailman huipun."


Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti 11/2016: "Ajoissa yrityssaneeraukseen"


Lue toimittaja Anna-Silja Suutarisen kirjoittama, Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden marraskuun 2013 numerossa julkaistu kuvaus LJK Riku Lehtisen "taloustaiteilijan" työstä tästä!


Miten tulos-, tase- ja kassavirtalaskelmat laaditaan?

Se, että osaa laatia varsinkin tulevaisuuteen suuntautuvia tulos-, tase- ja  kassavirtalaskelmia, on vain 10 % kokonaisuudesta.  30 % on sitä, että kykenee esittämään laskelmat mahdollisimman ymmärrettävästi.  60 % on tulkintaa ja ymmärrystä siitä, mitä talousinformaatio merkitsee toiminnalle ja tulevaisuudelle.  Lue lisää!


Miten tulos-, tase- ja kassavirtalaskelmia luetaan?

Talousraporttien kuvaamien toimintojen ymmärryksen ylin taso saavutetaan, kun talousraporteista osataan lukea kassavirtaukset eri suuntiin!  Lue lisää!
 

Miten taloustieto valjastetaan johtamisen tueksi?

Miten rakennetaan johtamisjärjestelmän kaapuun puettu palkitsemisjärjestelmä, joka läpinäkyvyydessään ja ennakoitavuudessaan täyttää hyvän hallintotavan vaatimukset ja auttaa saavuttamaan tavoitteet?  Lue lisää!

 

Stressitesti

Lue kassavirtojen stressitestiartikkeli Suomen Asiakastiedon lehdestä tästä!

 

Koulutusten jälkeinen tuki

Yritysakatemian järjestämien LJK Riku Lehtisen vetämien koulutusten hintaan sisältyy koulutusten jälkeinen tuki esimerkiksi laskelmien käyttöön otossa, soveltamisessa yms. (koskee alle 20 osallistujan ryhmiä).

 

Tukiavun pyytäminen ja siihen vastaaminen tapahtuu sähköpostitse joko YritysAkatemian kautta tai suoraan riku.lehtinen(at)tuloksentekijat.fi

 

Tarkemmat tiedot LJK Riku Lehtisen vetämien koulutustilaisuuksien yhteydessä!

 

 

Economius, solidius, liqvidius = kannattavammin, vakavaraisemmin, vahvemmalla kassavirralla!

 

Kuva ylhäällä: Riku Lehtinen, yrityssuunnittelija, LJK

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Ruokorannantie 15

20900 Turku

Finland

 

0400 22 55 77

riku.lehtinen(at)tuloksentekijat.fi

 

Konttori-, kokous- ja koulutustilat:

www.kaupunkikartano.fi

 

Kaupunkikartanon esittelyvideo

 

Kartanon_logo.png

Bisnoden_reittauskuva_2016.jpgAsiakastiedon_reittaus_2016.pngBisnode-DB-alhaisin-riskiluokka-1-logo-2016.jpg

Soliditetin kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, joissa Soliditet tai sen sisaryhtiöt toimivat.